ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημιουργία διαφήμισης στα ψηφιακά μέσα από τους ειδικούς.

Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία των Σχεδιαστών Διαφήμισης μας και αυξήστε τη κερδοφορία της επιχείρησής σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσεγγίστε περισσότερους πελάτες στο διαδίκτυο με μια ψηφιακή διαφήμιση

Μια ψηφιακή διαφήμιση μπορεί να συμβάλει στην πετυχημένη αφήγηση της ιστορίας της επωνυμίας σας. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση, η ψηφιακή διαφήμιση είναι πιο καθολική και ευέλικτη, επιτρέποντάς σας να πείτε την ιστορία της επωνυμίας σας στα κανάλια που συχνάζουν οι αγοραστές σας – μέσω κειμένου, εικόνων, βίντεο και άλλων.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής διαφήμισης

Με ποιους τρόπους θα αποκτήσει πελάτες το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Πού και πώς θα διαφημιστείτε; Θα μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα; Ποιος θα αναλάβει τα social media όπως Facebook/Instagram;

Εάν αναζητάτε μια πραγματική λύση τεχνολογίας ηλεκτρονικού καταστήματος που δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ενέργεια από εσάς, τότε επιλέξτε τη Stratonoakland ως τον στρατηγικό συνεργάτη σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τον τρόπο χρηματοδότησης που θα περιλαμβάνει Δημιουργία – Διαχείριση – Social Media – Διαφήμιση

E-Shop με Επιδότηση

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα για να ενισχύσουν το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής διαφήμισης

Google

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι στοχευμένη

Google My Business

 Παρέχει ευελιξία στα κανάλια

Facebook

Είναι οικονομικά αποδοτική

Youtube

Ανάπτυξη ιδιοτήτων των προϊόντων όπως μεγέθη, χρώματα, Φίλτρα προϊόντων, Δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη σε  newsletters, Δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων

Instagram

Έχει μετρήσιμα αποτελέσματα

Banner, Slider

Βελτιώνει το ποσοστό μετατροπών σας

E-Shop με Επιδότηση

Ορθή και έγκυρη υποβολή φακέλου

Αποκτήστε ηλεκτρονικό κατάστημα με χρηματοδότηση από επιδοτούμενο πρόγραμμα με τρόπο απλό και γρήγορο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να εγκριθεί τόσο η πρότασή σας για την κατασκευή eshop με επιδότηση, όσο και να πληρωθείτε έγκαιρα μετά την υλοποίηση της επένδυσης.

 

E-Shop με Επιδότηση

Πώς γίνεται η ένταξη στο πρόγραμμα;

Σας ενημερώνουμε για όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται και αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία-από την αίτηση έως και την παράδοση του e-shop με το πληκτρολόγιο στο χέρι!

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι θα βρείτε ολα τα παρακάτω σε ένα πακέτο. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται κυρίως στην δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου με αποτέλεσμα την προσέλκυση πελατών μέσα από πολυάριθμες  ειδικότητες πέραν της πληροφορικής.

Προγραμματιστές

Δημιουργούνε τον κορμό της σελίδας για να τρέχει “σφαίρα”, να παίζει σε όλες της συσκευές και application για να μην σας ξεφεύγει καμία παραγγελία.

Τμήμα Γραφιστικής

Αναλαμβάνει όλα τα γραφιστικά που μπορεί να χρειαστεί το κατάστημα σας ή sοcial media όπως δημιουργία η αναπροσαρμογή Λογότυπου, εικονίδια, Banner, Slider, κτλ.

Τμήμα Κειμενογραφίας

Διαφημιστική Κειμενογραφία από ειδικούς κειμενογράφος για την σωστή περιγραφή των προϊόντων σας και ελκυστικά κείμενα για τα social media.

Τμήμα Marketing

Αναλύει τον ανταγωνισμό και σχεδιάζει μια μοναδική στρατηγική επιτυχίας για τον κλάδο σας. Παρακολουθεί τις τάσεις και καθορίζει την δομή, το στήσιμο της σελίδας όπως και το Branding.

Τμήμα Social Media

Αναλαμβάνει την σύνδεση των προϊόντων στα Social Media, την σωστή προβολή του καταστήματος σε Facebook/Instagram και συνεργάζεται στενά με το τμήμα κειμενογραφίας και γραφιστικής.

Τμήμα Αναλυτών

Το τμήμα Αναλυτών καθορίζει τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά με τις οποίες οι πελάτες σας αναζητούν διασφαλίζοντας υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Τμήμα Φωτογραφίας

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, κτηριακές εγκαταστάσεις, πορτραίτα, ομαδικές φωτογραφίες, ψηφιακή επεξεργασία, λήψεις 360°

Τμήμα Video

Υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικού video-clip για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης, ιδανικό για social media και διαφημιστικές εκστρατείες

Τμήμα Animater

Οι Animater μας είναι υπεύθυνοι για κινούμενα εικονίδια που τραβάνε την προσοχή του πελάτη και μετατροπή του λογότυπού σας σε Video Intro.

E-Shop με Επιδότηση

Υπάρχουν έξοδα για την διαδικασία;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος για εσάς. Η συλλογή και ενημέρωση των δικαιολογητικών, η υποβολή της αίτησης και η υλοποίηση του e-shop γίνεται από εμάς και καλύπτεται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ  στο 100% .

E-Shop με Επιδότηση

Θα μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου το e-shop;

Χωρίς επιπλέον κόστος αναλαμβάνουμε την διαχείριση του e-shop, ανανεώνουμε τα προϊόντα με προσθήκες/αφαιρέσεις/προσφορές και διαχειριζόμαστε τα Social Media με αναρτήσεις και διαγωνισμούς σε ετήσιο πλάνο

Τα πλεονεκτήματα που θα έχει το νέο σας κατάστημα.

Με τις λύσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων της StratonOakland, μπορείτε να επωφεληθείτε άμεσα από περισσότερες πωλήσεις και σταθερούς πελάτες. Ανοίξτε αυτό το σημαντικό κανάλι πωλήσεων, χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμού – απλό, ασφαλές και αποτελεσματικό.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

E-Shop με Επιδότηση

Σας παρέχουμε μία πλήρης λύση e-Commerce δυναμικού ηλεκτρονικού καταστήματος στο Διαδίκτυο

Περιλαμβάνει και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις-προδιαγραφές των προγραμμάτων όπως Καταχώρηση – Φιλοξενία και πρόγραμμα Client

E-Shop με Επιδότηση

Μέχρι πότε έχω προθεσμία για την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε! Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα.

Αποκτήστε σήμερα ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, με πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α., με σύνδεση με τρόπους πληρωμής, ERP λογισμικό και προώθηση στα Social Media. Όλα αυτά με χρηματοδότηση από επιδοτούμενο πρόγραμμα με τρόπο απλό και γρήγορο. 

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εδώ απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών της επιχείρησής μας ώστε να λύσουμε τις απορρίες

 Η ψηφιακή διαφήμιση προσφέρει μια πλατφόρμα για την παρακολούθηση και των δύο τύπων μετρήσεων για την εμφάνιση συγκεκριμένης απόδοσης επένδυσης (ROI). 
Επειδή η ψηφιακή διαφήμιση μετράται γρήγορα – συχνά με αποτελέσματα και μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο – οι έμποροι μπορεί να θεωρήσουν ότι τους βοηθά να κάνουν τις καμπάνιες τους πιο αποδοτικές.

Οι διευθυντές μάρκετινγκ δίνουν υψηλότερη βαθμολογία στην ψηφιακή διαφήμιση ως αποτελεσματική από τα παραδοσιακά μέσα, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης. Κατά την πρόβλεψη των επόμενων ετών, το 82% των ερωτηθέντων αναμένουν να αυξήσουν τις δαπάνες τους για ψηφιακά μέσα ως ποσοστό του συνολικού διαφημιστικού προϋπολογισμού τους

Τα κύρια πλεονεκτήματα της διαφήμισης είναι: (1) εισάγει ένα νέο προϊόν στην αγορά, (2) επέκταση της αγοράς, (3) αυξημένες πωλήσεις, (4) καταπολεμά τον ανταγωνισμό, (5) ενισχύει την καλή θέληση, (6) εκπαιδεύει τους καταναλωτές, (7) εξάλειψη των μεσαζόντων, (8) προϊόντα καλύτερης ποιότητας, (9) υποστηρίζει την παραγωγικότητα, (10) περισσότερα

Η διαδικτυακή διαφήμιση σάς βοηθά να βρείτε το σωστό κοινό. Στοχεύει σε αυτούς που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτά που πουλάτε. Διαδικτυακά εργαλεία διαφήμισης όπως, διαφημίσεις προβολής στο διαδίκτυο, διαφημίσεις κοινωνικών μέσων όπως διαφημίσεις Facebook και Twitter, διαφημίσεις βίντεο διευκολύνουν την προσέγγιση των τύπων κοινού-στόχων σας.

Πρόσφατα, το 50% των εμπόρων δήλωσαν πως πιστεύουν ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει πλεονέκτημα έναντι του παραδοσιακού λόγω της αλληλεπίδρασης που ανοίγει το ψηφιακό μάρκετινγκ με τους πελάτες. Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο της αύξησης του κοινού τους και να δουν αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για κάθε πτυχή αυτής της καμπάνιας

Το μέλλον για τα ψηφιακά μέσα είναι όμοιο με το μέλλον των smartphone και των υπολογιστών πριν από 7-8 χρόνια. Οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα όπως χρησιμοποιούν τώρα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες εργασίας που θα γεννηθούν από το ίδιο το Διαδίκτυο.

Εξαρτάται από τον χρόνο που έχετε. Κατά κανόνα, υπάρχουν περίπου τρεις έως έξι μέρες μεταξύ της πρώτης ενημέρωσης  και της παράδοσης της διαφήμισης που δημιουργήσαμε για εσάς.

Απλώς διαλέξτε το Πρόγραμμα που επιθυμείτε εδώ  ή καλέστε μας στο (+30) 2311 320.255

Εναλλακτικά, μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας.Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις επιλογές σας. Αν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα,γρήγορα και εύκολα.

Θα θέλατε να δημιουργήσουμε για εσάς κάτι το οποίο δεν εντοπίσατε στις υπηρεσίες μας σχετικά με την διαφήμισή σας ή έχετε επεξεργαστεί τη δική σας ιδέα και θέλετε να την πραγματοποιήσετε; Απλώς ρωτήστε την Ομάδα Σχεδιασμού για αυτό.

Εξαρτάται λίγο από εσάς: Εάν έχετε επιλέξει ένα από τα πακέτα διαφήμισης Digital Ads 1 ή Digital Ads 2 διαμορφώνεται στα 169€ εφάπαξ και λαμβάνετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακής διαφήμισης που διαχειρίζεται πλήρως εμάς.  Εάν έχετε επιλέξει  τη δημιουργία μεμονωμένης  καμπάνιας διαφήμισης ή υπηρεσίας  διαμορφώνεται σε  50€ εφάπαξ και δημιουργούμε 2 διαφημιστικές καμπάνιες / υπηρεσίες για εσάς για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας και να φέρετε νέες πωλήσεις. Τέλος η επιλογή Custom User που σας καλύπτει προσαρμοσμένες ανάγκες και εξατομικευμένες λύσεις. Δωρεάν αξιολόγηση και εκτίμηση κόστους

Χρειαζεσαι βοηθεια; Παρε τηλεφωνο 24/7 στο (+30) 2311 320 255 η δοκιμαστε το