BOOKING ENGINE

HOTEL MANAGER

Ολοκληρωμένη λύση για Ξενοδοχεία

Δεχτείτε κρατήσεις από ένα δικό σας περιβάλλον online booking, συγχρονίστε τη διαθεσιμότητα των δωματίων σας σε όλα τα κανάλια πωλήσεων και oργανώστε τη λειτουργία της Επιχείρησής σας μέσα ένα εύχρηστο περιβάλλον

Η καλύτερη λύση στην κατηγορία για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις δωματίων

Το λογισμικό της Stratonoakland Hotel Booking είναι μια σουίτα διαχείρισης ακινήτων all-in-one για ενοικίαση ιστότοπων ιδιοκτησίας. Καταχωρίστε απεριόριστα καταλύματα και υπηρεσίες, αποδεχτείτε απευθείας κρατήσεις μέσω διαδικτύου, συγχρονίστε όλες τις κρατήσεις σε OTA και άλλα (χωρίς προμήθεια ανά κράτηση ή ανά ιδιοκτησία). Αυτό το λογισμικό κρατήσεων ξενοδοχείων είναι ιδανικό για τη λειτουργία κάθε επιχείρησης φιλοξενίας ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη λειτουργία ή το κόστος: Ξενοδοχείο, ενοικίαση δωματίων, διαμερίσματα, ξενώνας και άλλα.

Η καλύτερη λύση στην κατηγορία για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ένα σύστημα διαχείρισης ακινήτων, μια μηχανή κρατήσεων, ένας διαχειριστής καναλιών, online πληρωμές, χρηματοδότηση και άλλα. Όλα σε ένα λογισμικό εγκαταστημένο στον  ιστότοπο σας.

  • Αρκετά χρόνια προόδου, χιλιάδες ώρες ανάπτυξης και σχεδιασμού.
  • Υποστηρίζεται από ειδικούς του κλάδου σε βραχυπρόθεσμες επιχειρήσεις ενοικίασης.
  • Χρησιμοποιείται από ιδιοκτήτες ακινήτων.

Διαχείριση καναλιών iCal για συγχρονισμό με OTA

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας με περισσότερα κανάλια, αλλά αποφύγετε την υπεράριθμη κράτηση! Το λογισμικό μπορεί να συγχρονίσει τη διαθεσιμότητα και τις κρατήσεις που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπού σας με εκείνες από διαδικτυακές πλατφόρμες ταξιδιών όπως Airbnb, Booking, TripAdvisor, HomeAway ή οποιαδήποτε άλλη που υποστηρίζει το iCal.

Το λογισμικό δημιουργεί μοναδικά ημερολόγια για εξαγωγή σε εξωτερικά διαδικτυακά κανάλια και παρέχει έναν τρόπο εισαγωγής τους από OTA. Απολαύστε έναν αυτόματο συγχρονισμό σε πραγματικό χρόνο!

Βελτιωμένη εμπειρία επισκέπτη

Παρουσίαση ακινήτου: Παροχές, Φωτογραφίες, τιμές

Νοικιάστε απεριόριστες κατηγοριοποιημένες ιδιότητες (εξοχικές κατοικίες, δωμάτια ξενοδοχείου) ή μόνο ένα κατάλυμα (βίλα, καμπίνα κ.λπ.) – το λογισμικό λειτουργεί και για τα δύο σενάρια! Κάθε τύπος καταλύματος είναι πλήρως προσαρμόσιμος: προσθέστε την περιγραφή,  τις ανέσεις, το μέγεθος κρεβατιού, τα σχόλια, την τιμή, το σύστημα κρατήσεων απευθείας στη σελίδα του καταλύματος και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε επιπλέον υπηρεσίες και πακέτα διαθέσιμα για έναν συγκεκριμένο τύπο καταλύματος.

Φόρμα αναζήτησης ιδιοκτησίας φιλική για κινητά

Απλοποιήστε την αναζήτηση των επισκεπτών σας μέσω όλων των καταλυμάτων με μια ειδική φόρμα αναζήτησης. Οι ημερομηνίες άφιξης / αναχώρησης είναι υποχρεωτικά πεδία, αλλά ο αριθμός των ενηλίκων και των παιδιών είναι προαιρετικός.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν ένα ακίνητο που πληροί τις απαιτήσεις τους εύκολα, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Προσαρμοσμένα πεδία για Σύνθετη αναζήτηση 

Διαχειριστείτε πολλές ιδιότητες και δώστε στους επισκέπτες καλύτερες επιλογές ταξινόμησης για να βρουν τις πιο κατάλληλες προσφορές επί τόπου.

Απλώς προσθέστε οποιονδήποτε αριθμό πεδίων προσαρμοσμένης αναζήτησης (φίλτρα) στη φόρμα διαθεσιμότητας αναζήτησης (τοποθεσία, τύποι καταλυμάτων, εύρος τιμών κ.λπ.) και κάντε την αναζήτηση πολύ πιο βολική για τον επισκέπτη.

Ημερολόγια διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα μεμονωμένων ιδιοτήτων απευθείας στον ιστότοπο. Η υπηρεσία StratonOakland Hotel Booking ανακτά δεδομένα διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο για την κοινή φόρμα αναζήτησης καθώς και για τα μεμονωμένα ημερολόγια διαθεσιμότητας .

Πολλές ιδιότητες με δυνατότητα κράτησης με μία κίνηση

Ένας επισκέπτης μπορεί να κάνει κράτηση για πολλά καταλύματα κατά τη διάρκεια μιας κράτησης. Μπορείτε επίσης να προτείνετε το καλύτερο σετ καταλυμάτων ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών.

Αυτός ο γρήγορος και έξυπνος αυτοματισμός θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους επισκέπτες σας πιο γρήγορα !

Ευέλικτη διαχείριση τιμών και αποθέματος

Δυναμική εποχιακή τιμολόγηση

Ρυθμίστε τις τιμές των ακινήτων σας σε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη περίοδο: χαμηλές και υψηλές περιόδους, περιόδους διακοπών, κ.λπ. Ορίστε τυχόν τιμές στο προτιμώμενο νόμισμα ανάλογα με μια εποχή ή συγκεκριμένες ημέρες / ημερομηνίες. Η “Σεζόν” είναι ένας γενικός όρος και μπορείτε να τον επισημάνετε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές τιμολόγησης, για παράδειγμα, να αυξήσετε την τιμολόγηση κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου απασχολημένης.

Η διαφορά στην τιμή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές περιόδους (π.χ. 2 ημέρες).

Τιμές ανά άτομο

Η τιμή διαμονής μπορεί να αλλάξει αυτόματα ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών. Απλά πρέπει να προσθέσετε τον απαιτούμενο αριθμό μεταβλητών τιμών ανά επισκέπτη που θα διαφέρει από τη βασική τιμή διαμονής.

Η τιμή θα αλλάξει δυναμικά με βάση τις παραμέτρους αναζήτησης των προσκεκλημένων σας. Μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε προτεραιότητα στον μέγιστο αριθμό χωρητικότητας, ώστε ο αριθμός των ενηλίκων και των παιδιών να γίνει ευέλικτος για κάθε κράτηση.

Τιμές ακινήτου με βάση τη διάρκεια της διαμονής

Εκπτώσεις για μεγαλύτερη διαμονή; Κανένα πρόβλημα! Δημιουργήστε διαφορετικά σημεία τιμών με βάση τη διάρκεια της διαμονής – προσθέστε εβδομαδιαίες, μηνιαίες ή άλλες τιμές για οποιαδήποτε προσαρμοσμένη διάρκεια.

Το σύστημα θα μειώσει αυτόματα τις ιδιότητες σύμφωνα με τους κανόνες τιμών σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαμονή, τόσο καλύτερη είναι η τιμή ανά διανυκτέρευση!

Εκπτωτικά κουπόνια

Δημιουργήστε εύκολα εξατομικευμένα κουπόνια ποσοστού, ανά διαμονή ή ανά ημέρα μέσω του πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Θα μπορείτε να ορίσετε ένα ποσό έκπτωσης, μια ημερομηνία λήξης, να ορίσετε ημερομηνίες check-in και check-out, ελάχιστες μέρες / μέρες διαμονής και περισσότερα για να προσαρμόσετε τα κουπόνια σας για μεμονωμένα καταλύματα.

Πουλήστε  φθηνότερα και κάντε κάθε επισκέπτη πιστό πελάτη!

Υποχρεωτικοί φόροι και τέλη

Πλήρεις και σωστές πληροφορίες για φόρους, τέλη και τιμές όλων των χρεώσεων διαμονής. Προσθέστε υποχρεωτικά τέλη, φόρους διαμονής, φόρους υπηρεσιών και φόρους τελών – προσαρμόστε τους τύπους και τις χρεώσεις τους για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Παρακολουθήστε τις πληροφορίες τιμολόγησης όλων των κρατήσεων στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή και δώστε στους επισκέπτες σας τις λεπτομέρειες τιμολόγησης.

Πρόσθετες κρατήσεις ή δωρεάν υπηρεσίες

Προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες επισκεπτών όπως spa, παράδοση από αεροδρόμιο προς ξενοδοχείο, πισίνα, παιδική φροντίδα κ.λπ. που οι επισκέπτες μπορούν να προσθέσουν στην κράτησή τους στη σελίδα πληρωμής.

Ορίστε την τιμή υπηρεσίας που χρεώνεται ανά διαμονή, καθημερινά ή αφήστε τον επισκέπτη να επιλέξει. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις τιμές ανά κατάλυμα και ανά επισκέπτη.

Διαχείριση Κρατήσεων & Πύλες Πληρωμών

Αποδοχή πληρωμών στο Διαδίκτυο ή μετά την άφιξη

Επιβεβαιώστε τα αιτήματα κράτησης στον πίνακα ελέγχου ή αμέσως μέσω email / κατά την πληρωμή. Χρέωση πλήρους τιμής ή κατάθεσης (σταθερό / ποσοστό). Αποδοχή πληρωμών κράτησης μέσω ενσωματωμένων πυλών PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe ή Beanstream / Bambora. Το Stripe σας επιτρέπει επιπλέον να λαμβάνετε πληρωμές μέσω Bancontact, iDEAL, Giropay, SEPA Direct Debit και SOFORT. Επιτρέψτε στους επισκέπτες να πληρώσουν μετά την άφιξη ή μέσω απευθείας τραπεζικής μεταφοράς.

Άμεση ή μη αυτόματη επιβεβαίωση κράτησης

Επιβεβαιώστε τα αιτήματα κράτησης με προτιμότερο τρόπο – δώστε τον έλεγχο της έγκρισης κράτησης είτε στον επισκέπτη σας (κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email), στον εαυτό σας (το εγκρίνετε μη αυτόματα μέσω του πίνακα διαχείρισης) ή μια κράτηση θα επιβεβαιωθεί αυτόματα κατά την πληρωμή .

Για τις πληρωμές, μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα να χρεώνει μια πλήρη τιμή ή κατάθεση (μια σταθερή τιμή ή ποσοστό).

Μη αυτόματη εγγραφή κρατήσεων και επεξεργασία αρχικών κρατήσεων

Αποδέχεστε την κράτηση μέσω τηλεφώνου; Χρησιμοποιείτε άλλες παραδοσιακές μεθόδους; Αφήστε το προσωπικό σας να προσθέσει κρατήσεις χειροκίνητα μέσω του backend για να διατηρήσει τις διαδικασίες χωρίς χαρτί. Ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει αργότερα μετά την άφιξη ή χρησιμοποιώντας απευθείας τραπεζική μεταφορά.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα αρχικά στοιχεία κράτησης, π.χ. αλλάξτε δωμάτιο ή αλλάξτε ημερομηνίες άφιξης / αναχώρησης για τους επισκέπτες.

Αποτελεσματικές λειτουργίες ενοικίασης

Το Κεντρικό Ημερολόγιο Κρατήσεων Διαχειριστή

Με την προσθήκη του StratonOakland Hotel Booking , όλα τα ληφθέντα αιτήματα κράτησης και οι τρέχουσες καταστάσεις τους αποθηκεύονται σε ένα μέρος, ταξινομούνται εύκολα και εμφανίζονται σε προβολή ημερολογίου με χρωματική κωδικοποίηση.

Αναζητήστε τις απαραίτητες κρατήσεις ανά τύπο δωματίου, περίοδο κράτησης και κατάσταση δωματίου (κράτηση, σε εκκρεμότητα, διαθέσιμο κ.λπ.).

Προσαρμόσιμες απαιτήσεις ελάχιστης / μέγιστης διαμονής

Η προσθήκη διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα περιορισμών και κανόνων κράτησης. Προσαρμόστε την ελάχιστη / μέγιστη απαίτησή σας για να αντικατοπτρίσετε τον τύπο επισκέπτη που θα προτιμούσατε να φιλοξενήσετε. Συμμορφωθείτε με τις νομικές πτυχές της χώρας σας, όπως για τους ενοικιαστές και τους βραχυπρόθεσμους επισκέπτες.

Ορίστε ελάχιστες / μέγιστες ημέρες διαμονής και διαθέσιμες ημερομηνίες check-in και check-out για ολόκληρο το ξενοδοχείο, καταλύματα μεμονωμένα ή εποχές.

Αφαιρέστε τα ακίνητα από την κράτηση

Θέλετε να αφαιρέσετε ορισμένα από τα ακίνητά σας από την κράτηση για ανακαίνιση;

Tο σύστημα κρατήσεων Stratonoakland Hotel Booking  σάς επιτρέπει να αποκλείσετε τις επιλογές κράτησης για όλα τα καταλύματα ή μεμονωμένα για μια επιλεγμένη χρονική περίοδο (ορίστε κανόνες για check-in, not check-out ή όχι για διαμονή). Οι αλλαγές θα εμφανίζονται στα ημερολόγια διαθεσιμότητας κάθε ιδιοκτησίας.

Ειδοποιήσεις email για διαχειριστές και πελάτες 

Ο διαχειριστής του ιστότοπου και οι επισκέπτες θα λάβουν τα κατάλληλα email με τα στοιχεία της κράτησης, την κατάσταση της κράτησης, τις ειδοποιήσεις ακύρωσης κ.λπ.

Επεξεργαστείτε εύκολα το περιεχόμενο επιβεβαίωσης, ακύρωσης και άλλων προτύπων email με τη βοήθεια διαφόρων μακροεντολών που αντικαθίστανται αυτόματα με τα δεδομένα του πελάτη. Επιλέξτε χρώματα, ανεβάστε ένα λογότυπο, προσαρμόστε κείμενο κ.λπ.

Δημιουργία αναφορών κρατήσεων CSV

Δημιουργήστε αναφορές κράτησης με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού! Λάβετε ένα αρχείο CSV που περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν για μια καθορισμένη χρονική περίοδο, φιλτράροντας τις κρατήσεις που θα εξαχθούν με 4 προσαρμοσμένα κριτήρια: ημερομηνία check-in, ημερομηνία check-out, ημερομηνία κράτησης ή συνολική περίοδος διαμονής.

Οι ληφθείσες αναφορές μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν στο Excel, τα Φύλλα Google ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων και να εκτυπωθούν περαιτέρω, να αποθηκευτούν ή να κοινοποιηθούν τοπικά μέσω email.

Προσαρμογή & μετάφραση

Διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες και μετάφραση έτοιμο

Χρειάζεστε παραπάνω από μία γλώσα; Κανένα πρόβλημα. Επιλέξτε μία από τις επαγγελματικές μεταφράσεις. Η προσθήκη είναι επίσημα συμβατή με το WPML – μία από τις πιο δημοφιλείς πολυγλωσσικές προσθήκες .

Το frontend και το backend του plugin μεταφράζονται σε 14 γλώσσες: Πορτογαλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Σουηδικά, Ιταλικά, Ουγγρικά, Τσέχικα, Κινέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Αραβικά και Γερμανικά.

Σας έχουμε προκαλέσει το ενδιαφέρον;
Τότε ζητήστε δωρεάν συμβουλές τώρα!

Κλείστε ραντεβού με έναν Σύμβουλο Ψηφιακού Προγράμματος

Κριτικές κρατήσεων ξενοδοχείων

Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πραγματικές κριτικές που δημιουργούνται από τον χρήστη. Αυτό το εύκολο στην εφαρμογή σύστημα αξιολόγησης ιδιοκτησίας στο λογισμικό Straton Oakland επιτρέπει στους επισκέπτες να υποβάλουν γραπτές κριτικές και αξιολογήσεις με αστέρια αξιολογώντας τη διαμονή σας με διαφορετικά κριτήρια. Διαχειριστείτε κριτικές με δύναμη και ευελιξία στο εγγενές σύστημα σχολίων του λογισμικού StratonOakland Hotel Booking, προσαρμόστε τη διάταξη των κριτικών, εμφανίστε τις σε οποιαδήποτε σελίδα ή widget.

Σύστημα αξιολόγησης πέντε αστέρων

Ενσωματώστε τις εμπειρίες των επισκεπτών σε ένα δημοφιλές σύστημα βαθμολογίας πέντε αστέρων. Οι ταξιδιώτες μπορούν να παραχωρήσουν σε ένα επιλεγμένο κατάλυμα έως και πέντε αστέρια και να παρέχουν σχόλια μέσω γραπτών κριτικών. Οι βαθμοί όλων των αξιολογήσεων από όλους τους χρήστες θα παράγουν μια συνολική βαθμολογία καταλυμάτων.

Δείξτε πραγματικούς ανθρώπους, φωτογραφίες και ονόματα, αφήστε τη φωνή του πελάτη να σας βοηθήσει να προωθήσετε το κατάλυμα ή το ξενοδοχείο σας.

Απεριόριστα κριτήρια αξιολόγησης

Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα κριτήρια αξιολόγησης  – καθαριότητα, αξία για τα χρήματα, υπηρεσίες κ.λπ. που θα προσθέσουν βάρος στην τελική μέση βαθμολογία.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να αξιολογήσουν το δωμάτιο με κάθε κριτήριο προτού το στείλουν . Δεδομένου ότι τα κριτήρια αξιολόγησης παρέχονται μέσω της εγγενούς ταξινομίας του λογισμικού μας StratonOakland Hotel Booking , θα μπορείτε να μεταφράζετε παραμέτρους αξιολόγησης με οποιοδήποτε πρόσθετο μετάφρασης WordPress όπως το WPML.

Ενσωμάτωση κριτικών σε σελίδες, αναρτήσεις και widget

Εκτός από τις πραγματικές σελίδες “Τύπος διαμονής”, μπορείτε να ενσωματώσετε μια επιλογή από τις ήδη υποβληθείσες βαθμολογίες και κριτικές σε οποιαδήποτε σελίδα ή ζώνη widget του θέματος του λογισμικού StratonOakland Hotel Booking, επομένως, χρησιμοποιήστε επιπλέον προσφορά!

Για να ενσωματώσετε κριτικές που έχουν υποβληθεί από χρήστες σε ξεχωριστές σελίδες και αναρτήσεις, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό με πολλές παραμέτρους, ενώ το widget “Αξιολογήσεις διαμονής” συνοδεύεται από μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την εφαρμογή των ρυθμίσεών σας.

Προσαρμόστε την εμφάνιση κριτικών

Όταν πρέπει να προσθέσετε επιλεγμένες κριτικές σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα ιστότοπου, ο σύντομος κώδικας παρέχει πολλές επιλογές για να τις εμφανίσετε με έναν όμορφο τρόπο.

Για να διατηρήσετε τη συνέπεια και την αισθητική της θεματικής σας σχεδίασης, θα είστε σε θέση να προκαθορίσετε μια διάταξη για τις κριτικές σας: λίστα ή πλέγμα (με έναν συντονισμένο αριθμό στηλών), τον αριθμό των κριτικών σε μια σελίδα, κρυφά ή ορατά κριτήρια αξιολόγησης και άλλα.

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές συμβουλές μας

Ανακαλύψτε τα οφέλη του ηλεκτρονικού ιατρείου και μάθετε πώς μια βέλτιστα σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία και να  φέρνει σταθερά μετρήσιμα αποτελέσματα.

Δωρεάν Αξιολόγηση ιστοσελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να αυξήσετε τις επιδόσεις της; Τί βελτιώσεις χρειάζεται και πώς θα πετύχετε τους στόχους σας ; Οι ειδικοί μας δοκιμάζουν  και δίνουν απάντηση πόσο καλά είναι προετοιμασμένη η ιστοσελίδα σας για μια επιτυχημένη παρουσία στο Διαδίκτυο.

Διαδικτυακά ραντεβού για ενημέρωση

Θα θέλατε να μάθετε μέχρι τί μπορεί να κάνει η ιστοσελίδα σας για εσάς, πώς μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς και να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες σας; Μάθετε όλα στα διαδικτυακά μας σεμινάρια.