εξοικονομηση χρονου
אυξηση ρאντεβου
ΔהΚΙΜΑΣΜΕΝה ΚΑΙ ΑΠהΔהΤΙΚה

ΟΛΟΚΛΗΡωΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ψηφιακή διαχείριση του ιατρείου σας, με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και την αύξηση ή τη διατήρηση των ραντεβού σας, έτσι ώστε εσείς να εστιάσετε πλήρως στους ασθενείς σας.

Από 320€/Μήνα + 1800€ Κόστος εγγραφής

Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

H Stratonoakland γνωρίζει την υγειονομική περίθαλψη. Έχουμε περάσει τις τελευταίες δεκαετίες στο Ιατρικό Μάρκετινγκ προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε επαγγελματίες υγείας με σκοπό την ομαλή μετάβαση του Ιατρείου τους στον Ψηφιακό κόσμο. Είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τους ανθρώπους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους και πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ελκυστικού, ενημερωτικού περιεχομένου. 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι Ιστοσελίδες που δημιουργούμε έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν και να διατηρούν τους ασθενείς μέσω της χρήσης εργαλείων που δίνουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για θεραπείες που πραγματοποιείτε.  Η ιστοσελίδα θα επανασχεδιάζεται κάθε δύο χρόνια προκειμένου να συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες  και να παραμένει μοντέρνα και ελκυστική.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Δημιουργούμε η ανακατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα του ιατρείου σας και της δίνουμε την εικόνα που της αξίζει μετατρέποντας περίπλοκες ιατρικές έννοιες σε προσιτό και ελκυστικό περιεχόμενο.

הכנסת אורחים

Φιλοξεvούμε τις ιστοσελίδες σε κορυφαίους διακομιστές με αδιάκοπη λειτουργία και 24ωρη υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό. Ελέγχουμε καθημερινά την κατάσταση και την απόδοση των μηχανημάτων και τα φροντίζουμε έτσι ώστε να είναι σε υποδειγματική κατάσταση.

Συντήρηση και ομαλή λειτουργία

טורבו מארחת טעינת עמודים מהירה פי 20 בהשוואה לתחרות, גיבוי יומי והפצת העמוד ב -140 מרכזים ברחבי העולם.

Υποστήριξη 24/7

עשרים וארבע שעות ביום ושבע עד שבע מכוסים על ידי הצוות המתמחה שלנו בכל נושא או שאלה שעולה.

Ανασχεδιασμός κάθε 2 χρόνια

Ανασχεδιάζουμε την Ιστοσελίδα σας κάθε 2 χρόνια και ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες ώστε να παραμείνει στην επικαιρότητα και να εξελίσσεται. Με αυτό το τρόπο εξοικονομείτε χρήματα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα μείνετε πίσω.

Έξυπνη αναζήτηση

Επιτρέψτε στους επισκέπτες να αναζητήσουν εύκολα πληροφορίες μέσω της έξυπνης αναζήτησης, μια λειτουργία που φιλτράρει σε κλάσματα δευτερολέπτου το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας και επιστρέφει όλα τα αποτελέσματα που ταιριάζουν.

Έξυπνα Φίλτρα

Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν πολλά φίλτρα στα αποτελέσματα αναζήτησής τους, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρείο. Όλα τα φίλτρα τροφοδοτούνται μέσα από ένα σύστημα ώστε να επαναφορτώνονται αμέσως για να παρέχουν μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

יישומים

Αναλόγως την ειδικότητα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν εφαρμογές όπως υπολογισμός γέννας, τεστ αχρωματοψίας, Φόρμες αξιολόγησης κ.τ.λ.

Domain Name

Η ιστοσελίδα σας θα έχει όνομα Domain, εξειδικευμένο πιστοποιητικό ασφαλείας , υψηλή κρυπτογράφηση, τείχος προστασίας και προηγμένη τεχνολογία τεχνικής νοημοσύνης για να αποτρέπει κάθε επίθεση.

SOCIAL MEDIA

Δημιουργούμε/αναδιαμορφώνουμε το δημόσιο προφίλ των Ιατρών και διαχειριζόμαστε τον επαγγελματικό λογαριασμό στα 9 πιο δημοφιλή Social Media . Στη συνέχεια κοινοποιούμε κάθε νέο άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας σας, κάνοντας το μήνυμά σας να εμφανιστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο ενδιαφερόμενο κοινό.

facebook logo

פייסבוק

Το Facebook είναι μια πλατφόρμα που παρέχει έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο για τους Επαγγελματίες Υγείας να συνδέονται με τους ασθενείς τους και να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, να απαντούν σε ερωτήσεις ασθενών, να ενημερώνουν για αλλαγές ωραρίου και πολλά άλλα.
instagram logo

אינסטגרם

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικό μάρκετινγκ, παρέχοντας έναν τρόπο να προσεγγίσετε γρήγορα ένα μεγάλο κοινό και χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές για να διατηρήσετε την αφοσίωση των χρηστών.
Twitter logo

טוויטר

Το Twitter είναι μια ισχυρή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσεγγίσει ένα μεγάλο, ενδιαφερόμενο κοινό για σκοπούς ιατρικού μάρκετινγκ. Παρακολουθώντας το επίπεδο αφοσίωσης των χρηστών, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής μάρκετινγκ
linkedink logo

Linked In

Το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας ένα μέσο επικοινωνίας με συναδέλφους και πιθανούς ασθενείς. Προσφέρει επίσης ένα μέσο αύξησης κύρους παρέχοντας ένα δημόσιο προφίλ που μπορεί να δει ο καθένας
Pinterest Logo

פינטרסט

Το Pinterest είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Τα οφέλη από τη χρήση του Pinterest για την ιατρική πρακτική ενός γιατρού περιλαμβάνουν την κοινή χρήση φωτογραφιών ασθενών και συνθηκών, καθώς και φωτογραφίες ιατρικού εξοπλισμού ή διαδικασιών.
Youtube logo

Youtube

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το YouTube είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας. Είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής ιστότοπος στο διαδίκτυο μετά την Google. Αυτό καθιστά το YouTube ιδανική πλατφόρμα για επαγγελματίες ιατρικού μάρκετινγκ ώστε να μοιράζονται το τελευταίο τους περιεχόμενο βίντεο με ένα ευρύ κοινό.

Google לעסק שלי

Εάν ψάχνει κάποιος για ένα ιατρείο, οι Χάρτες Google είναι μια εξαιρετική πηγή για να τον βοηθήσουν να το βρει. Φροντίζουμε ώστε το Ιατρείο σας να εμφανίζεται στις αναζητήσεις με τις κατάλληλες πληροφορίες, διαχειριζόμαστε τις κριτικές και ενημερώνουμε τις αλλαγές ωραρίου.

Reddit

Το Reddit είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες που υπάρχουν. Αυτή η πλατφόρμα διευκολύνει τους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι για τα αγαπημένα τους θέματα και να λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου με βάση τα ενδιαφέροντά τους.

טאמבלר

Στο Tumblr, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου, αποσπάσματα, συνδέσμους και μηνύματα συνομιλίας. Αυτό διευκολύνει τη γρήγορη κοινή χρήση περιεχομένου με ασθενείς ή οποιονδήποτε σας ακολουθεί στον ιστότοπο.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Δεδομένου ότι η καθημερινότητά σας  είναι πλήρως δεσμευμένη, σας αφαιρούμε την πίεση και αναλαμβάνουμε τη συγγραφή των κειμένων που θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα σας και ανανεώνουμε το περιεχόμενο σε μηνιαία βάση. Το στρατηγικό μας σχέδιο επικεντρώνεται στην παροχή πληροφοριών σχετικά με ασθένειες και θεραπείες που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία τους, να κατανοήσουν τις ασθένειες που τους απασχολούν,  και τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξουν.

Αρχική Σελίδα

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ιατρική ακρίβεια και παρέχουμε προσβάσιμο περιεχόμενο για όλους. Δημιουργούμε ή αναδιαμορφώνουμε τα κείμενα της αρχικής σελίδας, το βιογραφικό σας και τις πληροφορίες του Ιατρείου, μετατρέποντας περίπλοκες ιατρικές έννοιες σε προσιτό και ελκυστικό περιεχόμενο.

Υπηρεσίες Ιατρείου

Η ποιοτική ιατρική γραφή διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ενημέρωση των ασθενών. Η ομάδα έμπειρων συγγραφέων μας έχει βαθιά κατανόηση των πιο πρόσφατων προόδων στην ιατρική ώστε να δημιουργήσει συναρπαστικό και ευανάγνωστο περιεχόμενο που είναι ταυτόχρονα ακριβές και ενημερωτικό.

Παθήσεις - Θεραπείες

Χρησιμοποιώντας σαφή γλώσσα και απλή δομή προτάσεων, βοηθάμε τους αναγνώστες να θυμούνται τις πληροφορίες πιο εύκολα για τις Παθήσεις που αντιμετωπίζετε και τις Θεραπείες που πραγματοποιείτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο κατανόησής τους. Αυτό καθιστά πιο πιθανό ότι οι αναγνώστες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν και να αναλάβουν δράση.

Διαχείριση Κριτικών

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε απαντήσεις στις κριτικές των ασθενών σας, εμείς σας προτείνουμε κάποιες για τις θετικές, τις αρνητικές αλλά και τις ανάμεικτες κριτικές, που έκαναν οι επισκέπτες για το Ιατρείο σας.

Νέα και Ανακοινώσεις

Ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας ενός Ιατρείου συμπεριλαμβάνει την ορθή επικοινωνία με τους ασθενείς παρέχοντάς τους ενημερωμένες πληροφορίες και ανακοινώσεις. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τον Ιατρό. Σχεδιάζουμε πλήρως κάθε ανακοίνωση του Ιατρείου μαζί σας.

Προφίλ Ιατρού

Ένα ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο που βοηθά τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα είναι το Βιογραφικό του. Δημιουργούμε περιεχόμενο που είναι εύκολο να κατανοηθεί και επικοινωνούμε τα επιτεύγματα και τις διακρίσεις σας.

שאלות תכופות

Oι απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις είναι ελκυστικές και χρήσιμες για τους αναγνώστες. Καταγράφουμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνετε από ασθενείς και τις δημοσιεύουμε στην Ιστοσελίδα με σύντομο και περιεκτικό τρόπο.

G.D.P.R.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) βρίσκεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Αυτός ο κανονισμός ενισχύει τους νόμους της ΕΕ για την προστασία δεδομένων παρέχοντας στα άτομα περισσότερο έλεγχο τα προσωπικά τους δεδομένα, κάτι που είναι πλήρως διατυπωμένο στην Ιστοσελίδα σας.

2 Επιστημονικά Άρθρα/μήνα

Η μηνιαία αναδημοσίευση άρθρων στην Ιστοσελίδα με στόχευση λέξεων-κλειδιών είναι ένα μοντέλο που είναι αποδεδειγμένα επιτυχημένο. Εντοπίζουμε την θεματολογία σύμφωνα με τις τάσεις και δημιουργούμε άρθρα υψηλής ποιότητας σχετικά με το κοινό-στόχο μας και, στη συνέχεια, θα δημοσιεύουμε τα άρθρα στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε μήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ S.E.O.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, βγείτε στη 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google και αυξήστε τη κερδοφορία του Ιατρείου σας. Το S.E.O. (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ιστοσελίδων) είναι μια διαδικασία που οδηγεί την ιστοσελίδα σας στην 1η σελίδα της Google και εξασφαλίζει τη παραμονή της εκεί. Εκεί ψάχνει και ο περισσότερος κόσμος, αφού δύσκολα θα αναζητήσει κάποιος πληροφορίες στις τελευταίες σελίδες των αποτελεσμάτων της Google. Αυτό σημαίνει αύξηση επισκεψιμότητας, των ραντεβού, και τελικά αύξηση της κερδοφορίας.

Έρευνα για λέξεις κλειδιά

Πραγματοποιούμε έρευνα και σχεδιάζουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά στοχεύοντας στο κοινό σας. Κατανοώντας τι αναζητούν οι χρήστες και στοχεύοντας αυτές τις λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας, βελτιστοποιούμε την απόδοση της ιστοσελίδας.

אופטימיזציה של מהירות

Μια αργή φόρτωση μπορεί να απογοητεύσει τους χρήστες και να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν τη σελίδα σας πριν καν φορτώσει. Εφαρμόζουμε τεχνικές βελτιστοποίησης ταχύτητας μετατρέποντας την ιστοσελίδα σας σε ”εξαιρετικά γρήγορη”.

Δομικός Ανασχεδιασμός

Ανασχεδιάζουμε τη δομή και την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας ώστε να συμβαδίζει με τις οδηγίες της Google. Ένα από τα πολλά οφέλη είναι ότι η Ιστοσελίδα σας είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Mobile S.E.O.

Οι κινητές συσκευές είναι πλέον η κύρια συσκευή μέσω της οποίας οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.Το Mobile SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για κινητές συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης και τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Αν θέλετε να βρίσκεται η Ιστοσελίδα σας υψηλότερα στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, τότε είναι σημαντικό να εστιάσετε στη διατήρηση της κατάταξής σας. Με την πολυετή εμπειρία μας σχεδιάζουμε πετυχημένες Στρατηγικές S.E.O. που οδηγούν σε υψηλές κατατάξεις που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

דוחות חודשיים מפורטים

Παρέχουμε λεπτομερείς μηνιαίες αναφορές σχετικά με στατιστικά στοιχεία και παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της Ιστοσελίδας προκειμένου να βελτιώσουμε τις στρατηγικές. Μια ομάδα ειδικών εργάζονται επιμελώς για να εντοπίσουν πρότυπα και τάσεις προκειμένου να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Mετρήσιμα αποτελέσματα

Η μέτρηση των αποτελεσμάτων των προσπαθειών μάρκετινγκ είναι κρίσιμης σημασίας για τον καθορισμό του εάν είναι επιτυχείς ή όχι. Θέτουμε μετρήσιμους στόχους και έτσι μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδό σας, να εντοπίσουμε τομείς βελτίωσης και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ενίσχυση του Brand

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική Ιατρικού Branding περιλαμβάνει τα πάντα, από την ανάπτυξη της επωνυμίας και λογότυπου μέχρι τον καθορισμό προτύπων για τον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς σας πρέπει να αντιμετωπίζουν την επωνυμία σας και πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεστε απέναντί ​​τους.

Υψηλή απόδοση επένδυσης

Δεν κάνουμε πειράματα. Πετυχαίνουμε υψηλή απόδοση επένδυσης και οι πελάτες μας έχουν δει σημαντικές αυξήσεις στα κέρδη τους από τότε που συνεργάστηκαν μαζί μας. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό απόδοσης αποτελεσμάτων και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για το Ιατρείο σας.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το Time Savers είναι ένα σύστημα που κάνει τα διαδικτυακά ραντεβού εύκολα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε εξαιρετική και προσωπική υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα ραντεβού σας και να παραμείνετε στο χρονοδιάγραμμα. Το Time Savers είναι ένα έξυπνο εργαλείο διαχείρισης χρόνου που σας επιτρέπει να συνδέσετε το Ημερολόγιο Google και να διαχειρίζεστε τα ραντεβού σας σε ένα μέρος.

Έξυπνες ειδοποιήσεις

Με μια Έξυπνη ειδοποίηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα ραντεβού. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για ραντεβού και άλλα σημαντικά γεγονότα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Έξυπνες ειδοποιήσεις για να παρακολουθείτε τους καθημερινούς σας στόχους.

Ορίστε τη διάρκεια

Η χειροκίνητη επεξεργασία των προεπιλεγμένων ωρών έναρξης/λήξης και διάρκειας υπηρεσίας μπορεί να είναι χρήσιμη για τη δημιουργία ενός πιο ρεαλιστικού προγράμματος για τα ραντεβού σας. Ρυθμίστε την τιμή υπηρεσίας που θα υπολογίζεται ανά λεπτό, ώρα ή ραντεβού.

Προβολή Ημερολογίου

Η προβολή ημερολογίου είναι μια λειτουργία εμφάνισης που βοηθά στην οργάνωση συμβάντων και εργασιών. Εμφανίζει ένα χρονοδιάγραμμα του επόμενου μήνα, με κάθε μέρα να έχει ένα πλαίσιο για προγραμματισμένα συμβάντα και ένα άλλο για εργασίες. Η προβολή ημερολογίου μπορεί να εμφανιστεί ως λίστα ή ως πλέγμα.

Αργίες και ημέρες ανάπαυσης

Με αυτή τη λειτουργία, τα Ιατρεία μπορούν να ορίσουν αργίες και ημέρες ανάπαυσης και οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού ηλεκτρονικά με ακρίβεια. Αυτό θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, διευκολύνοντας τους και θα βοηθήσει επίσης το Ιατρείο να διαχειρίζεται τα ραντεβού πιο αποτελεσματικά.

Επαναλαμβανόμενα ραντεβού

Ένα σύστημα επαναλαμβανόμενων κρατήσεων ραντεβού είναι ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν να επαναλαμβάνουν το προγραμματισμένο ραντεβού κάθε ημέρα, εβδομάδα, μήνα και έτος.

Φόρμα ραντεβού πολλαπλών βημάτων

Ένας τρόπος για να για να διευκολύνετε τους επισκέπτες να κλείσουν ραντεβού είναι να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα πολλαπλών βημάτων. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να ολοκληρώσουν μερικά απλά βήματα και στη συνέχεια να ζητήσουν από την επιχείρησή σας να ανταποκριθεί γρήγορα στα αιτήματά τους.

Προσθήκη και Επεξεργασία Ραντεβού

Όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου σας, χρειάζεστε ένα Σύστημα Ραντεβού που να είναι και εύκολο στη χρήση και απλό. Με την εφαρμογή Προσθήκη και Επεξεργασία Ραντεβού, είναι εύκολο να προσθέτετε νέα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάτι ξεχάσετε.

Διαφορετικές διατάξεις χρονοδιαγράμματος

Ένας ισχυρός τρόπος οπτικοποίησης γεγονότων με την πάροδο του χρόνου είναι ένα χρονοδιάγραμμα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι διάταξης γραμμής χρόνου και πολλοί διαφορετικοί τρόποι οπτικοποίησης δεδομένων για να διαλέξετε, καθένας με τα δικά του δυνατά και αδύνατα σημεία.

Συγχρονισμός ημερολογίων

Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα ραντεβού τις εργασίες σας όταν έχετε πολλά ημερολόγια. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε έναν εύκολο τρόπο για να συγχρονίσετε τα ημερολόγιά σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε ένα μέρος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Η επαγγελματική φωτογραφία είναι πιο σημαντική από ποτέ στην εποχή μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας για να αποτυπώσουμε την επιστημονική σας εικόνα. Πιστεύουμε ότι μια υπέροχη φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι οι φωτογραφίες σας αντιπροσωπεύουν εσάς και το Ιατρείο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πορτρέτο

Το φωτογραφικό μας στούντιο που ειδικεύεται στα πορτραίτα Ιατρείου και στις επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Το στούντιο μας θα χρησιμοποιήσει κατάλληλο φωτισμό και κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να δημιουργήσει όμορφες, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που θα λατρέψετε.

Ομαδική φωτογράφιση

Μια επαγγελματική φωτογράφιση του προσωπικού ενός Ιατρείου, μπορεί να βοηθήσει στην αποτύπωση της ουσίας της ομάδας σας και στη δημιουργία εικόνων υψηλής ανάλυσης που θα αγαπηθούν για τα επόμενα χρόνια και μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Χώροι Ιατρείου

Ειδικευόμαστε στη φωτογράφιση των χώρων ενός Ιατρείου. Προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία της τοποθεσίας σας, που θα βοηθήσει στην προώθηση του Ιατρείου ή του ατομικού σας προφίλ και θα σας κάνει να αποκτήσετε ισχυρούς διαδικτυακούς ακόλουθους.

Ιατρικός Εξοπλισμός

Το στούντιο φωτογραφίας μας ειδικεύεται στη φωτογράφηση ιατρικού εξοπλισμού. Έχουμε εμπειρία στη φωτογράφηση ιατρικών πράξεων και ξέρουμε πώς να αποτυπώσουμε την ομορφιά και τη σοβαρότητα των ιατρικών εργαλείων. Οι φωτογραφίες μας θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας του Ιατρείου

Διπλώματα-Διακρίσεις

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε φωτογραφίες διπλώματος! Οι έμπειροι φωτογράφοι μας θα απαθανατίσουν τα διπλώματά/πτυχία σας σε υψηλή ευκρίνεια, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε όμορφες φωτογραφίες για να τιμήσετε τα επιτεύγματά σας και να τα αναδείξετε στους επισκέπτες της Ιστοσελίδας

Εξέταση Ασθενούς

Ειδικευόμαστε στη φωτογράφηση ιατρικών διαδικασιών και στις αλληλεπιδράσεις γιατρού-ασθενούς. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων φωτογράφων που είναι παθιασμένοι με την απαθανάτιση αυτών των σημαντικών στιγμών και γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας θα είναι πολύτιμη για τους ιατρείο και τους ασθενείς.

מדיה חברתית

Τα Social Media είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση με τους ασθενείς σας. Δημιουργούμε εκπληκτικές εικόνες για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Ψηφιακή επεξεργασία

Η ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών είναι η διαδικασία αλλαγής ψηφιακών φωτογραφιών με χρήση υπολογιστή. Οι συνήθεις αλλαγές περιλαμβάνουν τον καθαρισμό των ελαττωμάτων, την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων και την προσθήκη ή αφαίρεση χρώματος όπως επίσης και πιο προηγμένους χειρισμούς, όπως αλλαγή της προοπτικής ή του φωτισμού μιας φωτογραφίας.

Εικονική Περιήγηση 360

Στην εποχή των ψηφιακών μέσων, η φωτογραφία 360 γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αυτός ο τύπος φωτογραφίας μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση σύνδεσης μεταξύ του ασθενούς και του Ιατρείου , παρέχοντας στους επισκέπτες μια καθηλωτική εμπειρία.

CYBER SECURITY

Στην Stratonoakland προστατεύουμε την επένδυσή σας διατηρώντας την Ιστοσελίδα σας ασφαλή από κακόβουλα λογισμικά και άλλες απειλές ασφαλείας. Διαθέτουμε ένα σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης στον κυβερνοχώρο που περιλαμβάνει μέτρα όπως τείχη προστασίας, συστήματα ανίχνευσης εισβολών και κρυπτογράφηση. 

סריקת תוכנות זדוניות

Τα κακόβουλα λογισμικά μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή ή το κινητό σας καταστρέφοντας αρχεία ή κλέβοντας τα δεδομένα σας. Για αυτό παρακολουθούμε και αναλαμβάνουμε δράση σε τυχόν κακόβουλα προγράμματα που εντοπίζονται στην Ιστοσελίδα σας.

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Η αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος προστασίας από ιούς. Το πρόγραμμα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα αφαιρέσει με ασφάλεια οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό αυτόματα.

Ολοκληρωμένη Κυβερνοασφάλεια

Δίνουμε λύσεις σε προβλήματα πετυχαίνοντας ανθεκτικότητα και ωριμότητα στην κυβερνοασφάλεια. Έτσι μπορείτε και δίνετε προτεραιότητα στις δραστηριότητες του Ιατρείου χωρίς να ανησυχείτε ότι είστε εκτεθειμένοι στους κινδύνους των κακόβουλων επιθέσεων.

בדיקה בטחונית

Πρόκειται για μια διαδικασία μέσα από την οποία ελέγχουμε τις εφαρμογές σας για να διασφαλίσουμε ότι είναι ενημερωμένες έναντι γνωστών απειλών. Εάν διαπιστωθεί ότι μια εφαρμογή είναι ευάλωτη θα εγκαταστήσουμε την πιο πρόσφατη ενημέρωση.

חינוך

Με πλήθος γνώσεων και εμπειρίας, η ομάδα συμβούλων ασφαλείας μας μπορεί να παραδώσει εξατομικευμένα μαθήματα κατάρτισης σε εσάς και το υπαλληλικό προσωπικό σας, κατάλληλα για οποιεσδήποτε απαιτήσεις έχει ένα Ιατρείο.

Απάντηση παραβίασης

Το πώς θα διαχειριστείτε την άμεση απάντησή σας σε περίπτωση παραβίασης στον κυβερνοχώρο, είναι επιτακτική. Η ομάδα των ειδικών συμβούλων ασφαλείας μας είναι άμεσα διαθέσιμη για να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση.

Καθημερινές Σαρώσεις

Οι καθημερινές σαρώσεις βοηθούν στον εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού νωρίτερα, προτού οι μηχανές αναζήτησης να έχουν την ευκαιρία να το βρουν και να προσθέσουν στη μαύρη λίστα την Ιστοσελίδα σας.

Δοκιμή διείσδυσης

Μια εξειδικευμένη ομάδα ελεγκτών προσομοιώνει ανά τακτά διαστήματα επιθέσεις στην υποδομή του δικτύου σας, για να εντοπίσει πιθανά κενά ασφαλείας που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι χάκερ.

Συμβουλές ασφάλειας

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν την ασφάλεια των πληροφοριών και πώς να κατανέμετε καλύτερα τους πόρους για την αντιμετώπιση των κινδύνων ασφάλειας.

עוררנו את העניין שלך?

Αποκτήστε σήμερα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα Ιατρικού Marketing με ολοκληρωμένη διαχείριση και μόνιμα αποτελέσματα. 

 

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με κορυφαίους Ιατρούς και μάλιστα, μας συστήνουν ανεπιφύλακτα. Οι μακροχρόνιοι και ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. 

5/5

סיוליס כריסטוס דוקטורט לתואר שלישי

Θέλω να ευχαριστήσω την Stratonoakland για την άψογη συνεργασία μας, την επαγγελματική υποστήριξη που μου παρέχουν αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στο προσωπικό αλλά και στην εταιρεία γιατί φαίνεται ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν.

opalion.gr

5/5

ד"ר. אלכסנדרוס טריאנוס

Ευχαριστούμε την Stratonoakland, μια ελληνική εταιρεία που μπόρεσε να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ιστοσελίδα μας με χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως. Εκτός από φοβεροί επαγγελματίες είναι και γνήσιοι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες!

dralexandrostraianos.gr

5/5

Dr. Σφήκας Ν. Γεώργιος

אני שמח מאוד שחברה יוונית מציעה שירותים כל כך טובים. בראש ובראשונה, שירות עיצוב אתרים הטוב ביותר ביוון, ובהחלט אחד הטובים בחו"ל. שנית, צוות תמיכה מאוד מועיל ולבסוף מחירים טובים מאוד.

sfikasgeorgios.gr

שאלות ותשובות

כאן אנו עונים על השאלות הנפוצות ביותר של לקוחותינו העסקיים על מנת לענות על השאלות

Εάν σας λείπει ο χρόνος για να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε μια σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία, εάν χρειάζεστε έναν σύμβουλο που θα φροντίζει για την ψηφιακή σας εικόνα και αν σας ενδιαφέρει να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του ιατρείου σας και του προσωπικού σας, τότε το MEDICAL PRO είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Με το πρόγραμμα MEDICAL PRO, απολαμβάνετε οφέλη από υπηρεσίες όπως Δημιουργία και Διαχείριση της Iστοσελίδας, Διαχείριση Social Media, Επαγγελματική Φωτογράφιση, Μηνιαία Υποστήριξη Marketing, Υπηρεσίες S.E.O. Με τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, εξασφαλίζουμε κατάλληλο και ελκυστικό περιεχόμενο για την δημόσια εικόνα σας. Η μηνιαία ανανέωση περιεχομένου διασφαλίζει υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από εσάς.

Με την υπηρεσία MEDICAL PRO είναι σαν να έχετε ένα ολόκληρο διαφημιστικό team που εργάζεται συνεχώς για σας. Μπορείτε να έχετε γρήγορα και εύκολα μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ψηφιακή διαχείριση που ταιριάζει στο Ιατρείο σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο. Θα φροντίσουμε επίσης για τη συντήρηση, τη μηνιαία υποστήριξη και τη περαιτέρω εξέλιξη της εικόνας σας στον ψηφιακό κόσμο. 

Κατά κανόνα, υπάρχουν περίπου τρεις έως έξι εβδομάδες μεταξύ της πρώτης ενημέρωσης και της ενεργοποίησης της υπηρεσίας σας.

Απλώς επιλέξτε το Πρόγραμμα που επιθυμείτε ή καλέστε μας στο (+30) 231.700.8551. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας. Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις επιλογές σας. Αν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

אתר זה משתמש עוגיות כדי להבטיח שתהיה לך את החוויה הטובה ביותר באתר שלנו.

Καλέστε μας στο 2317 00 8551 η κλείστε ραντεβού online

איש קשר

האם היית רוצה שנשלח לך ביקורת על האתר שלך לגמרי בחינם? פשוט הזן את הפרטים שלך בטופס למטה!
אנו שולחים לך דוח עם כל השגיאות שזיהינו ואתה מקבל הצעות מלאות לשדרוג האתר שלך ללא עלות נוספת.