Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19! Εξακολουθούμε να πραγματοποιούμε εικονικές περιηγήσεις, και τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με τις κυβερνητικές συστάσεις σχετικά με την κοινωνική απόσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το COVID-19 και τις τρέχουσες πρακτικές λήψης.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Φωτογραφίσεις ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, Villas. Περιλαμβάνει μοντέρνας αισθητικής αρχιτεκτονική φωτογράφιση, φωτογράφιση εσωτερικού χώρου, φωτογράφιση μενού, φωτογράφιση δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Saint John Hotel Villas & Spa

5/5

   

Σε μια επιτυχημένη φωτογράφιση ξενοδοχείου πρέπει οι φωτογραφίες να μαγνητίζουν το βλέμμα και να εντυπωσιάζουν γρήγορα.

Location: Mykonos

Myconian Collection

5/5

Σχεδιάζουμε ολόκληρη την διαφημιστική σας καμπάνια από την εταιρική ταυτότητα μέχρι τα βίντεο την φωτογράφιση την ιστοσελίδας σας και οποιαδήποτε διαφημιστική σας προβολή

Location: Mykonos

Uma Ray Suites

5/5

Οι φωτογραφίες ενός Ξενοδοχείου μεταφέρουν την πρωταρχική εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες και είναι ικανές τόσο να τους παροτρύνουν στο να προχωρήσουν σε μια κράτηση

Location: Santorini

Σας έχουμε προκαλέσει το ενδιαφέρον;
Τότε ζητήστε δωρεάν συμβουλές τώρα!

Κλείστε ραντεβού με έναν Σύμβουλο Ψηφιακού Προγράμματος

Δείγματα

Ειδικευόμαστε σε 3 τομείς δημιουργίας εικόνων. Ειδικές περιηγήσεις κατά παραγγελία, εικονικές περιηγήσεις Google & εικονικές περιηγήσεις εναέριας κυκλοφορίας. Διαβάστε περισσότερα για κάθε υπηρεσία παρακάτω και πώς μπορεί κάθε μία να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Πως λειτουργεί

– Είναι τόσο εύκολο να συνδέσετε το ιατρείο σας στο διαδίκτυο 

1. Επιλέξτε Πρόγραμμα

Διαλέξτε ένα από τα πακέτα φωτογράφισης Καταχωρήστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ορίστε τρόπο πληρωμής και ξεκινήστε άμεσα.

1. Συζητάμε τις ιδέες σας

Ένας από το φωτογραφικό επιτελείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας

2. Ραντεβού από κοντά

. Ο στόχος να μάθουμε για τις εγκαταστάσεις σας, την τοποθεσία και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους επισκέπτες σας.

3. Ημέρα Φωτογράφισης

Σας ενημερώνουμε πλήρως σχετικά με το τί χρειάζεται να κάνετε εκείνη την ημέρα για ένα άρτιο αποτέλεσμα και σας παραδίδουμε το αποτέλεσμα σε 15 ημέρες.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ;

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας

5/5

Uma Ray Suites

Θέλω να ευχαριστήσω την StratonOakland για την άψογη συνεργασία μας, την επαγγελματική υποστήριξη που μου παρέχουν αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στο προσωπικό αλλά και στην εταιρεία γιατί φαίνεται ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν

5/5

Myconian Collection

Ευχαριστούμε την StratonOakland, μια ελληνική εταιρεία που μπόρεσε να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ιστοσελίδα μας και την φωτογράφιση του ξενοδοχείου. Εκτός από  φοβεροί επαγγελματίες είναι και γνήσιοι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες!

5/5

Saint John Hotel Villas & Spa

Χαίρομαι πολύ που μια ελληνική εταιρία προσφέρει τόσο καλές υπηρεσίες. Πρώτον και κυριότερο, η πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία για ξενοδοχεία στην Ελλάδα, και σίγουρα από τις καλύτερες στο εξωτερικό. Δεύτερον, πολύ εξυπηρετική ομάδα υποστήριξης και τέλος πολύ καλές τιμές.

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές συμβουλές μας

Ανακαλύψτε τα οφέλη μιας επαγγελματικής φωτογράφισης και μάθετε πώς μια βέλτιστη ψηφιακή εικόνα ενός Ξενοδοχείου μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία και να  φέρνει σταθερά μετρήσιμα αποτελέσματα.

Δωρεάν Αξιολόγηση ιστοσελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να αυξήσετε τις επιδόσεις της; Τί βελτιώσεις χρειάζεται και πώς θα πετύχετε τους στόχους σας ; Οι ειδικοί μας δοκιμάζουν  και δίνουν απάντηση πόσο καλά είναι προετοιμασμένη η ιστοσελίδα σας για μια επιτυχημένη παρουσία στο Διαδίκτυο.

Διαδικτυακά ραντεβού για ενημέρωση

Θα θέλατε να μάθετε μέχρι τί μπορεί να κάνει η ιστοσελίδα σας για εσάς, πώς μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς και να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες σας; Μάθετε όλα στα διαδικτυακά μας σεμινάρια.

Ψηφιακή επιχείρηση; Διαδικτυακή παρουσία;

Μάθετε πώς λειτουργεί σωστά μια η ψηφιακή επιχείρηση και τί είναι η λύση μιας ιστοσελίδας που έχει ανατεθεί πλήρως σε μια ομάδα επαγγελματιών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι ο ατομικός στόχος της εταιρείας πρέπει να ευθυγραμμίζεται με την διαδικτυακή παρουσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)231 700 8551 ή στείλτε e-mail στην διεύθυνση contact@stratonoakland.com

 

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εδώ απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών της επιχείρησής μας ώστε να λύσουμε τις απορίες

Εάν σας λείπει ο χρόνος ή η απαραίτητη κατάρτιση για να δημιουργήσετε την σύγχρονη ιστοσελίδα σας, τότε το Mywebsite είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.  

Με το πρόγραμμα Mywebsite, υπάρχει η δυνατότητα  κατασκευής και υποστήριξης της κατάλληλης ιστοσελίδας για το ιατρείο σας.  Με τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας εξασφαλίζουμε το κατάλληλο και ελκυστικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας. Η μηνιαία ανανέωση περιεχομένου διασφαλίζει υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από εσάς.

 Mπορούμε να δημιουργήσουμε για σας μια επαγγελματική ιστοσελίδα μαζί με το περιεχόμενο και φροντίζουμε για την διαχείριση και την μηνιαία ανανέωση του:
1. Πρώτον, με την εγγραφή σας στο MyWebsite σας παραδίδουμε μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα με 10 σελίδες και κατάλληλο για τον κλάδο σας περιεχόμενο και φωτογραφίες, εικόνες, γραφικά.
2. Μετά την δημιουργία αναλαμβάνουμε την μηνιαία ανανέωση, την προώθηση στα social media και την διαχείριση της ιστοσελίδας δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής διαχείρισης. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί μας με το πρόγραμμα MyWebsite θα συντονίσουν όλες τις ενέργειες σχεδιασμού και υλοποίησης. Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας και αναλύουμε τις ακόλουθες πτυχές:

 • Στόχος
 • Στρατηγικός Σχεδιασμός
 • Κατασκευή
 • Δομή
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Περιεχόμενο
 • Γραφιστικά

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε παραδείγματα Iστοσελίδων και πρότυπα από τα οποία μπορείτε να εμπνευστείτε.

3. Μετά την ενημέρωση θα λάβετε από τον προσωπικό σας Ψηφιακό Σύμβουλό τον αναλυτικό σχεδιασμό ιστοσελίδας με όλες τις πληροφορίες και τα στάδια υλοποίησης να περιλαμβάνονται. Είστε ενήμεροι σε κάθε βήμα της διαδικασίας και μπορείτε να μας στείλετε αιτήματα για οποιεσδήποτε αλλαγές.

4. Μόλις εγκρίνετε το προσχέδιο, προχωράμε στην εφαρμογή. Σας παρέχουμε ελκυστικό και βελτιστοποιημένο περιεχόμενο σε κείμενα και εικόνες για πολλές ειδικότητες. Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά γίνεται, θα ήταν καλό να μας παρέχετε το δικό σας υλικό (όπως φωτογραφίες της επιχείρησής σας ή του προσωπικού σας). Θα επεξεργαστούμε ψηφιακά τις φωτογραφίες σας χωρίς επιπλέον κόστος και θα τις ενσωματώσουμε αρμονικά στον ιστότοπό σας.
5. Μετά τη δημιουργία του ιστότοπου,προχωράμε σε τυχόν βελτιώσεις μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας, διότι, φυσικά, τίποτα δεν ”ανεβαίνει” στον ιστότοπό σας που δεν σας αρέσει.
6. Οι ειδικοί μας SEO αναλαμβάνουν στη συνέχεια τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ώστε η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται με τους σωστούς όρους αναζήτησης στη Google.

.

Με την υπηρεσία Mywebsite μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα και οικονομικά έναν ιστότοπο που ταιριάζει στο ιατρείο σας. Οι ειδικοί μας στο Web Design φροντίζουν τα πάντα για εσάς, από τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό έως τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Θα φροντίσουμε επίσης και για τη συντήρηση και μηνιαία ανανέωση του ιστότοπού σας: Πείτε μας ή γράψτε μας τα αιτήματα αλλαγής του ιστότοπού σας και οι ειδικοί μας στο Web θα τα εφαρμόσουν. Με λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να αποκτήσετε έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο ιστότοπο που  σας αντιπροσωπεύει βέλτιστα στο διαδίκτυο. Αυτό σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στα καθημερινά σας καθήκοντα.

Οι γιατροί που επιλέγουν να ασχοληθούν με το θέμα της «διαδικτυακής παρουσίας» αντιμετωπίζουν συχνά τις ίδιες προκλήσεις:

 • Τι περιμένουν οι επισκέπτες από τον ιστότοπό μου;
 • Τι περιεχόμενο πρέπει να μεταφέρω;
 • Τι χαρακτηρίζει έναν καλό ιστότοπο στο κλάδο μου;
 • Πού μπορώ να βρω κατάλληλα κείμενα και σαφείς εικόνες που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το ιατρείο μου;
 • Πώς μπορώ να ενσωματώσω τις δικές μου φωτογραφίες ώστε να ταιριάζουν αρμονικά στον ιστότοπο;
 • Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διατηρήσω τον ιστότοπό μου ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος;

 

Το Mywebsite είναι η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Οι στόχοι της ιστοσελίδας ενός ιατρείου και οι απαιτήσεις  που προκύπτουν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί. Ενδεικτικά:

 • ενημερώνετε τους ασθενείς σας
 • Ψάχνετε για υπαλλήλους, εκπαιδευόμενους ή συνεργάτες
 • Αφήνετε την ιστοσελίδα σας να λειτουργεί για εσάς και εσείς βελτιστοποιήστε τις εσωτερικές διαδικασίες
 • Θέλετε να προσφέρετε στους ενδιαφερόμενους επιλογές επικοινωνίας όλο το 24ωρο
 

Η σωστή ιστοσελίδα μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία της εταιρείας σας με διαφορετικούς τρόπους. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε εάν θέλετε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας.

Απλώς διαλέξτε το Πρόγραμμα που επιθυμείτε εδώ  ή καλέστε μας στο (+30) 2311 320.255

Εναλλακτικά, μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας.Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις επιλογές σας. Αν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα,γρήγορα και εύκολα.

 

Εξαρτάται από τον χρόνο που έχετε. Κατά κανόνα, υπάρχουν περίπου τρεις έως έξι εβδομάδες μεταξύ της πρώτης ενημέρωσης  και της παράδοσης ιστοσελίδας που δημιουργήσαμε για εσάς.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα – ακόμη και αν έχετε επιλέξει προηγουμένως άλλον πάροχο. Μπορούμε να αναδημιουργήσουμε, να βελτιστοποιήσουμε και να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας  σας.

Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να εμπλουτίσουμε τα υπάρχοντα κείμενα και τις εικόνες σας και να τα ενσωματώσουμε στην νέα σας ιστοσελίδα . Φυσικά, κατά τη μετακίνηση σας στην Υπηρεσία μας,  διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας  σας. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε στο Διαδίκτυο με τους ασθενείς σας για να  συνεχίσετε να είστε πάντα εκεί για αυτούς.

Μαζί μας μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στην ιστοσελίδα σας ανά πάσα στιγμή   ακόμη και εν κινήσει χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Οι πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή Mywebsite   μας στέλνουν τις αλλαγές που επιθυμούν για να δημοσιευτούν γρήγορα. Μπορείτε  να μεταφέρετε τα αιτήματα αλλαγών σας στην Ομάδα Σχεδιασμού μας μέσω τηλεφώνου ή email, έτσι γνωρίζεται ότι έχετε μια ομάδα σε εγρήγορση που  δουλεύει για εσάς και εφαρμόζει τις ιδέες σας.

 

Θα θέλατε να δημιουργήσουμε για εσάς κάτι το οποίο δεν εντοπίσατε στις υπηρεσίες μας σχετικά με τον  ιστότοπό σας ή έχετε επεξεργαστεί τη δική σας ιδέα και θέλετε να την πραγματοποιήσετε; Απλώς ρωτήστε την Ομάδα Σχεδιασμού για αυτό.

Με την υπηρεσία MyWebsite, λαμβάνετε συμβουλές και υπηρεσίες υποστήριξης όπως και εάν είχατε ένα ολόκληρο διαφημιστικό τμήμα. Επιπλέον, μπορείτε να μας ζητήσετε να δημιουργήσουμε έναν εξατομικευμένο ιστότοπο με κόστος που είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο πολλών ανταγωνιστών. Και είμαστε πολύ διαφανείς: δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις υπηρεσίας ή εφάπαξ κόστος εγκατάστασης. Μόνο η μηνιαία βασική τιμή – αυτό είναι.
Εξαίρεση: Θέλετε επιπλέον υπηρεσίες όπως ένα σχέδιο λογότυπου. Για αυτό θα χαρούμε να σας δώσουμε μια επιπλέον προσφορά  σύμφωνα με τις ατομικές σας απαιτήσεις.

Σε κάθε ιστοσελίδα που παραδίδουμε είναι απαραίτητο να παρέχονται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL και υποχρεωτικές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και την προστασία δεδομένων. Αυτό το θέμα αφορά ιδιαίτερα στον τρέχοντα GDPR. 

Εξαρτάται λίγο από εσάς: Εάν έχετε επιλέξει τη Mywebsite Silver λύση διαμορφώνεται στα 69€/μήνα και λαμβάνετε μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα που ανανεώνεται και διαχειρίζεται πλήρως εμάς.  Εάν έχετε επιλέξει  τη δημιουργία καμπάνιας διαφήμισης στην Google το Facebook κ.λπ με το Mywebsite Gold διαμορφώνεται σε  119€/μήνα και δημιουργούμε επιπλέον 4 διαφημιστικές καμπάνιες / μήνα για εσάς για να εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google και στο ενδιαφερόμενο κοινό στα social media . Τέλος η επιλογή Custom User που σας καλύπτει προσαρμοσμένες ανάγκες και εξατομικευμένες λύσεις. Δωρεάν αξιολόγηση και εκτίμηση κόστους

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!! ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΡΑ!! ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ!!