Οι Πελάτες κατατάσσουν την

StratonOakland

Στις Top Ten εταιρείες παγκοσμίως αφήνοντας πίσω τους μεγαθήρια της αγοράς. Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η StratonOakland είναι μια κορυφαία δημιουργική ψηφιακή εταιρεία, αφιερωμένη στον εμπλουτισμό των ψηφιακών εμπειριών παρέχοντας καινοτόμες και έξυπνες λύσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Κάθε μέρα, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο, να αυξήσετε την προσέγγιση χρηστών και την αφοσίωση στο κοινό-στόχο σας και, τελικά, να αυξήσετε τις πωλήσεις. Ως ένα από τα κορυφαία γραφεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει ένα μοναδικό σύνολο απαιτήσεων που μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές όπως δημιουργία δυνητικών πελατών, αύξηση πωλήσεων ή αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ​

Το 2002 δύο φίλοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι τρελό – εγκατέλειψαν τις καθημερινές τους δουλειές και ξεκίνησαν μια εταιρεία. Ενώ έχουν αλλάξει πολλά από τότε και τώρα, οι βασικές αρχές μας εξακολουθούν να οδηγούν στον τρόπο που λειτουργούμε:

Οι σχέσεις είναι τα πάντα.

Προσοχή στις λεπτομέρειες.

Κάνε το σωστό σε όλους.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ​

Με τα χρόνια, πολλοί πελάτες μας έχουν πει ότι εύχονται να μας βρουν νωρίτερα. Χαιρόμαστε που μας βρήκατε και σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα! Ξεκινήσαμε το 2002 όταν οι Διευθύνων Σύμβουλοι μας Γεώργιος Α. Κουλίζης και Χρυσοβαλάντης Λ. Αγγελίδης χρησιμοποίησαν το ισχυρό υπόβαθρο και την εμπειρία τους ως διαχειριστές συστημάτων UNIX για να ξεκινήσει η StratonOakland. Από τότε είμαστε ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες!

Ενώ η StratonOakland αρχικά ξεκίνησε σαν ένα  τολμηρό και φιλόδοξο βήμα , ήταν προφανές ότι αυτό το πλευρικό εγχείρημα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Και έτσι έγινε! Από τις ρίζες μας σε ένα μικρό γραφείο στην δυτική Θεσσαλονίκη μέχρι τη συλλογή των καλύτερων μελών της ομάδας και των κέντρων δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Από τη φιλοξενία μερικών ιστότοπων για φίλους και μέλη της οικογένειας έως τη φιλοξενία χιλιάδων διακεκριμένων ιστότοπων. Από την απλή προσφορά υπηρεσίας επαγγελματικής ιστοσελίδας και Web Hosting σε μια πλήρη, πλήρως επεκτάσιμη σειρά προϊόντων με λύσεις για όλα τα βαλάντια.

Χρονολογιο εταιρειας​

Το ζήτησες! Εδώ είναι ένα πλήρες, πραγματικό ιστορικό της πορείας του web και της ενσωμάτωσης του από τη StratonOakland. Ιστορικά, η εταιρεία ήταν μπροστά από τις εξελίξεις προσφέροντας την πιο καινοτόμο τεχνολογία. Θα παρατηρήσετε πώς επεκτείνουμε συνεχώς τη σειρά προϊόντων μας καθώς ακούμε σχόλια από τους πελάτες μας. Είτε παρέχουμε νέες δυνατότητες, ένα νέο εργαλείο ανάπτυξης ή μια νέα σειρά προϊόντων, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τους πόρους που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν να πετύχετε.

Πριν από την StratonOakland

150 π.Χ.

Εφεύρεση του μηχανισμού των Αντικυθήρων, γνωστός και ως υπολογιστής των Αντικυθήρων, ο πρώτος εξελιγμένης μορφής υπολογιστής στην αρχαιότητα.

Sept 22, 1971

Το πρώτο email αποστέλλεται! Δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά η χρήση αλληλογραφίας θα αποτελέσει παρελθόν.

Αύγουστος 1991

Παρουσιάζεται η πρώτη ιστοσελίδα “World Wide Web”.

Σεπτέμβριος 1995

H Microsoft παρουσιάζει τα Windows 95, το πρώτο λειτουργικό σύστημα προσωπικών υπολογιστών, βασισμένο στο MS-DOS, αλλά με Γραφικό Περιβάλλον Επεξεργασίας (ΓΠΕ).

Μάρτιος 1999

Η Ιntel παρουσιάζει τον Pentium III, ένα μικροεπεξεργαστή Pentium II εφοδιασμένο με SSE (Streaming SIMD Extensions).

2000's

Ιανουάριος 2000

Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας επιβιώνει από την κατάρρευση του Y2K, μια από τις ελάχιστες φορές που όλος ο κόσμος συνεργάστηκε για να λύσει ένα πρόβλημα και να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες.

Αύγουστος 2001

Μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δημιουργήθηκε ως μια επιχείρηση εκκίνησης για να εξυπηρετήσει μερικούς πελάτες.

Μάρτιος 2002

Η StratonOakland επιλέχθηκε ως το νέο όνομα για την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και ψηφιακών υπηρεσιών.

Ιούλιος 2004

Η StratonOakland γίνεται μία από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζουν την PHP 5. Ήταν μια συναρπαστική κυκλοφορία για προγραμματιστές ιστοσελίδων και ανυπομονούσαμε να να ξεκινήσουμε.

Σεπτέμβριος 2005

Το έτος κατά το οποίο γίνεται δυνατή η επεξεργασία δεδομένων στα 64 bits.

Απρίλιος 2006

Το MySQL 5 διατίθεται. Το τυπικό σύστημα βάσης δεδομένων του διαδικτύου λαμβάνει μερικές από τις επιθυμητές αναβαθμίσεις!

Οκτώβριος 2007

Ώρα για αναβάθμιση του cPanel. Καλώς ορίσατε cPanel 11!

Δεκέμβριος 2007

Το VPS Hosting κυκλοφορεί για πελάτες που χρειάζονται περισσότερη ισχύ και πόρους από έναν λογαριασμό Shared Hosting, αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμοι για τον Dedicated Server.

Δεκέμβριος 2008

Κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες κάρτες γραφικών που ξεπερνούν το όριο του 1 TeraFLOP.

2010 και πέρα

Φεβρουάριος 2010

Η έκδοση PHP της StratonOakland είναι τώρα διαθέσιμη! Επιλέξτε την τελευταία έκδοση ή την προηγούμενη, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου σας.

Απρίλιος 2011

Κυκλοφορεί το Managed VPS. Παρέχοντας μια φανταστική μεσαία επιλογή μεταξύ Web Hosting και Dedicated Servers.

Μάιος 2012

Το Dynamic Unmanaged VPS σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τον τέλειο διακομιστή σας! Δεν πληρώνετε πλέον για πόρους που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε!

Ιανουάριος 2013

Δεν νομίζατε ότι η φιλοξενία μας θα μπορούσε να γίνει πιο γρήγορα; Πρόσεχε! Ξεκινάμε το SSD Hosting σε συνδυασμό με την πλατφόρμα SwiftServer!

Οκτώβριος 2014

Ξεκίνησε η βελτιστοποιημένη κατασκευή και φιλοξενία WordPress StratonOakland , δίνοντας την ευκαιρία για να αποκτήσετε τις πιο γρήγορες και ασφαλείς ρυθμίσεις.

Νοέμβριος 2014

Οι διακομιστές Turbo κυκλοφόρησαν προσφέροντας έως και 20 φορές γρηγορότερες φορτώσεις σελίδων από τους ανταγωνιστικούς κεντρικούς υπολογιστές.

Μάιος 2015

Ξεκίνησε τη φιλοξενία στα κέντρα κέντρων δεδομένων του Άμστερνταμ και της Σιγκαπούρης, φέρνοντας τους ιστότοπούς σας πιο κοντά στους επισκέπτες σας!

21 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε η υπηρεσία Digital Marketing προς τους χρήστες και η ενσωμάτωση υψηλών γραφικών τεχνών

Νοέμβριος 2016

Οι πελάτες μας λατρεύουν τη φιλοξενία Linux, οπότε γιατί να μην τους δώσουμε μια επιλογή Windows Hosting;

Ιανουάριος 2018

Σας αρέσει το WordPress. Μας αρέσει το WordPress. Ξεκινήσαμε λοιπόν το Managed WordPress Hosting με τον σωστό τρόπο, με StratonOakland Υποστήριξη! Ταχύτητα! Ασφάλεια! Ευχρηστία! Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

2199

Μην ανησυχείτε πολύ για το σώμα σας που χρησιμοποιείται ως μπαταρία. Οι διακομιστές μας είναι τόσο ισχυροί που θα καταπολεμήσουν τους φρουρούς!