E-Shop

E-Shop με επιδότηση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 5.000€ ΓΙΑ ESHOP

E-Shop

Απλά πουλήστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο

Είναι αληθινή ευκαιρία να δημιουργήσετε την κατασκευή του eshop της επιχείρησής σας με 100% επιδότηση. Αλλά αρκεί μόνο η κατασκευή ενός e-shop;

 

Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από τη δημιουργία φακέλου έως την μηνιαία υποστήριξη e-shop

Με ποιους τρόπους θα αποκτήσει πελάτες το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Πού και πώς θα διαφημιστείτε; Θα μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα; Ποιος θα αναλάβει τα social media όπως Facebook/Instagram;

Εάν αναζητάτε μια πραγματική λύση τεχνολογίας ηλεκτρονικού καταστήματος που δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ενέργεια από εσάς, τότε επιλέξτε τη Stratonoakland ως τον στρατηγικό συνεργάτη σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τον τρόπο χρηματοδότησης που θα περιλαμβάνει Δημιουργία – Διαχείριση – Social Media – Διαφήμιση

E-Shop με Επιδότηση

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα για να ενισχύσουν το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα που θα έχει το νέο σας e-shop

Skroutz, Best Buy & Myplace

Σύνδεση του  του νέου σας e-shop με τις γνωστές σε όλους πλατφόρμες Skrοutz, Best Buy, Myplace, Ebay, Amazon και όποια άλλη επιθυμείτε.

Acs Courier, Ups, Γενική Ταχυδρομική

Tracking των πρoϊόντων σας σε πραγματικό χρόνο, αυτόματος υπολογισμός κόστους με βάση το βάρος του προϊόντος/διαστάσεις/ταχυδρομικό κώδικα

Online πληρωμές και click away

Eurobank, Εθνική , Πειραιώς, Alpha Bank,Pay Pal, Mastercard, Visa, Google Pay, Apple Pay, χρεωστικές κάρτες,  click away, αντικαταβολή, πληρωμή στο κατάστημα

Ειδικές Λειτουργίες

Ανάπτυξη ιδιοτήτων των προϊόντων όπως μεγέθη, χρώματα, Φίλτρα προϊόντων, Δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη σε  newsletters, Δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων

Δυναμικές Τιμές

Αγορά 1+1 δώρο, δωρεάν μεταφορικά άνω των 25€ , εποχιακές εκπτώσεις, έκπτωση με αντίστροφη μέτρηση, εκπτώσεις Black Friday, κουπόνια προσφοράς και πολλές άλλες δυνατότητες

Application

Παρακολουθήστε τις παραγγελίες σας εύκολα και απλά από το tablet ή το κινητό σας σε πραγματικό χρόνο για να μην χάνετε καμία παραγγελία. Διαθέσιμο για android και ios

Ασφάλεια

Το κατάστημα σας θα έχει  εξειδικευμένο πιστοποιητικό ασφάλειας, υψηλή κρυπτογράφηση, τείχος προστασίας και προηγμένη τεχνολογία τεχνικής νοημοσύνης για να αποτρέπει κάθε επίθεση.

Φιλοξενία

Φιλοξενία turbo εώς και 20 φορές πιο γρήγορη φόρτωση σελίδας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθημερινά back up και διανομή τις σελίδας σε 140 κέντρα σε όλο το κόσμο.

Υποστήριξη

Εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και επτά στα επτά σας καλύπτει το εξειδικευμένο προσωπικό μας για οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία μπορεί να προκύψει.

E-Shop με Επιδότηση

Ορθή και έγκυρη υποβολή φακέλου

Αποκτήστε ηλεκτρονικό κατάστημα με χρηματοδότηση από επιδοτούμενο πρόγραμμα με τρόπο απλό και γρήγορο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να εγκριθεί τόσο η πρότασή σας για την κατασκευή eshop με επιδότηση, όσο και να πληρωθείτε έγκαιρα μετά την υλοποίηση της επένδυσης.

 

E-Shop με Επιδότηση

Πώς γίνεται η ένταξη στο πρόγραμμα;

Σας ενημερώνουμε για όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται και αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία-από την αίτηση έως και την παράδοση του e-shop με το πληκτρολόγιο στο χέρι!

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι θα βρείτε ολα τα παρακάτω σε ένα πακέτο. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται κυρίως στην δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου με αποτέλεσμα την προσέλκυση πελατών μέσα από πολυάριθμες  ειδικότητες πέραν της πληροφορικής.

Προγραμματιστές

Δημιουργούνε τον κορμό της σελίδας για να τρέχει “σφαίρα”, να παίζει σε όλες της συσκευές και application για να μην σας ξεφεύγει καμία παραγγελία.

Τμήμα Γραφιστικής

Αναλαμβάνει όλα τα γραφιστικά που μπορεί να χρειαστεί το κατάστημα σας ή sοcial media όπως δημιουργία η αναπροσαρμογή Λογότυπου, εικονίδια, Banner, Slider, κτλ.

Τμήμα Κειμενογραφίας

Διαφημιστική Κειμενογραφία από ειδικούς κειμενογράφος για την σωστή περιγραφή των προϊόντων σας και ελκυστικά κείμενα για τα social media.

Τμήμα Marketing

Αναλύει τον ανταγωνισμό και σχεδιάζει μια μοναδική στρατηγική επιτυχίας για τον κλάδο σας. Παρακολουθεί τις τάσεις και καθορίζει την δομή, το στήσιμο της σελίδας όπως και το Branding.

Τμήμα Social Media

Αναλαμβάνει την σύνδεση των προϊόντων στα Social Media, την σωστή προβολή του καταστήματος σε Facebook/Instagram και συνεργάζεται στενά με το τμήμα κειμενογραφίας και γραφιστικής.

Τμήμα Αναλυτών

Το τμήμα Αναλυτών καθορίζει τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά με τις οποίες οι πελάτες σας αναζητούν διασφαλίζοντας υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Τμήμα Φωτογραφίας

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, κτηριακές εγκαταστάσεις, πορτραίτα, ομαδικές φωτογραφίες, ψηφιακή επεξεργασία, λήψεις 360°

Τμήμα Video

Υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικού video-clip για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης, ιδανικό για social media και διαφημιστικές εκστρατείες

Τμήμα Animater

Οι Animater μας είναι υπεύθυνοι για κινούμενα εικονίδια που τραβάνε την προσοχή του πελάτη και μετατροπή του λογότυπού σας σε Video Intro.

E-Shop με Επιδότηση

Υπάρχουν έξοδα για την διαδικασία;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος για εσάς. Η συλλογή και ενημέρωση των δικαιολογητικών, η υποβολή της αίτησης και η υλοποίηση του e-shop γίνεται από εμάς και καλύπτεται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ  στο 100% .

E-Shop με Επιδότηση

Θα μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου το e-shop;

Χωρίς επιπλέον κόστος αναλαμβάνουμε την διαχείριση του e-shop, ανανεώνουμε τα προϊόντα με προσθήκες/αφαιρέσεις/προσφορές και διαχειριζόμαστε τα Social Media με αναρτήσεις και διαγωνισμούς σε ετήσιο πλάνο

Τα πλεονεκτήματα που θα έχει το νέο σας κατάστημα.

Με τις λύσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων της StratonOakland, μπορείτε να επωφεληθείτε άμεσα από περισσότερες πωλήσεις και σταθερούς πελάτες. Ανοίξτε αυτό το σημαντικό κανάλι πωλήσεων, χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμού – απλό, ασφαλές και αποτελεσματικό.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

E-Shop με Επιδότηση

Σας παρέχουμε μία πλήρης λύση e-Commerce δυναμικού ηλεκτρονικού καταστήματος στο Διαδίκτυο

Περιλαμβάνει και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις-προδιαγραφές των προγραμμάτων όπως Καταχώρηση – Φιλοξενία και πρόγραμμα Client

E-Shop με Επιδότηση

Μέχρι πότε έχω προθεσμία για την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων είναι η 22 Μαρτίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε! Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα.

Αποκτήστε σήμερα ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, με πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α., με σύνδεση με τρόπους πληρωμής, ERP λογισμικό και προώθηση στα Social Media. Όλα αυτά με χρηματοδότηση από επιδοτούμενο πρόγραμμα με τρόπο απλό και γρήγορο.